Известие

Collapse
No announcement yet.

Изгоряла крушка за фабричен ксенон

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
    Точно това са и са около 9 лева,може да разгледате тук- http://am_application.osram.info/publish/index_en.html
    Абсолютно прав. Не съм намирал по евтино от 8-9 лева. А имаше и по скъпи халогенни по 14 лева едната...направо скандално.
    Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
      Ами ето защо е така:
      Така де - със 6 ватова крушка грее и в крайна сметка не свети. Сега светодиодните са студени като гроб и светят като за световно. Вароятно ще надживеят и тенекиите на колата. А са по 4 лв. бройката. Има и по-евтини.

Да не забравяме все пак, че и тези, които са го проектирали този автомобил............и те с 2 крака по земята ходят.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Така де - със 6 ватова крушка грее и в крайна сметка не свети. Сега светодиодните са студени като гроб и светят като за световно. Вароятно ще надживеят и тенекиите на колата. А са по 4 лв. бройката. Има и по-евтини.

Да не забравяме все пак, че и тези, които са го проектирали този автомобил............и те с 2 крака по земята ходят.
        Понеже се поотклонихме от темата пояснявам H6W, са халогенни крушки и си светят адски доволно и пъпките им не пасват с посочените от теб.
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Както споменаха колегите пъпките не са на 180 градуса
          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщение
            Абсолютно прав. Не съм намирал по евтино от 8-9 лева. А имаше и по скъпи халогенни по 14 лева едната...направо скандално.
            Крушка H6W Osram-12V-5W халог.
            Цена: 7.80 лв.
            И с намалението за потребителите на форума е към 7 лв.
            ...

Comment

T4W не съм пробвал да слагам, а просто като ги гледах по магазините, мислех, че са такива оригиналните. А светодиодните пасват перфектно на цоклите.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Тъкмо се похвалих ,че се изръсих 45 лева за 2 крушки за късите и вчера на Боровец забелязах ,че едната е изгоряла...добре ,че имах една резервна БОШ.
                Та ако ми позволите да се върна на цените- понякога си мисля ,че ценообразуването е на база колата ,която спира пред магазина. Имал съм опит,с колега с Ланчия Капа- една част за него струва Х лева , а за мен на другия ден е Х по 3 . С крушките не е същия случай , но изках да си кажа мъката.
                Колкото до светодиодните-дайте линк да го видя това животно и има ли то почва в мойта кола
                Last edited by andro88; d.m.y г., 23:04.
                Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

Comment

Тъкмо се похвалих ,че се изръсих 45 лева за 2 крушки за късите и вчера на Боровец забелязах ,че едната е изгоряла...добре ,че имах една резервна БОШ.
                  Та ако ми позволите да се върна на цените- понякога си мисля ,че ценообразуването е на база колата ,която спира пред магазина. Имал съм опит,с колега с Ланчия Капа- една част за него струва Х лева , а за мен на другия ден е Х по 3 . С крушките не е същия случай , но изках да си кажа мъката.
                  Аз съм разбрал следното:

1 - У нас, когато даваш пари като за истинско, вероятността да получиш менте е голяма, защото търгашите са се научили, че като сложат висока цена на ментето, клиентът няма да допусне, че е менте.

2 - Що се касае до частите, които не са от първостепенно значение (като габаритните крушки), ако карам кола за 100 К пари, ще и купувам габаритни крушки от 100 лв.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Такава е човек, на колата и падат цените , ама на поддръжката -не. ЗА 166 важи с пълна сила.
                    Но това не значи ,че някога ще сменя колата ,де.
                    Има си и недостатъци на уникалността на колата- аз не мога да си намеря сиви стелки. Принудил съм се да купувам мокет и да го изрязвам и давам да го обкантат...
                    Всичкото това го казвам ,във връзка с това , че не се сещам за нещо евтино и лесно за намиране по тая кола

Comment

Такава е човек, на колата и падат цените , ама на поддръжката -не. ЗА 166 важи с пълна сила.
                      Но това не значи ,че някога ще сменя колата ,де.
                      Има си и недостатъци на уникалността на колата- аз не мога да си намеря сиви стелки. Принудил съм се да купувам мокет и да го изрязвам и давам да го обкантат...
                      Всичкото това го казвам ,във връзка с това , че не се сещам за нещо евтино и лесно за намиране по тая кола
                      Това, че ти горят крушките може и да е свързано с проблем с алтернатора. Мерил ли си напрежението, когато зарежда? Или да ти е направило впечатление крушките на моменти да светват по-силно?

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Това, че ти горят крушките може и да е свързано с проблем с алтернатора. Мерил ли си напрежението, когато зарежда? Или да ти е направило впечатление крушките на моменти да светват по-силно?
                        Не съм мерил. Никога не съм мислил ,че може да енещо различно от кофти крушки. Предишният собственик е купил нов акумулатор(преди 18 месеца). Колата си пали и на -15 и това е всичко ,което знам в тази връзка . Не се е налагало да меря напрежение.

Comment

Не съм мерил. Никога не съм мислил ,че може да енещо различно от кофти крушки. Предишният собственик е купил нов акумулатор(преди 18 месеца). Колата си пали и на -15 и това е всичко ,което знам в тази връзка . Не се е налагало да меря напрежение.
                          Много вероятно е да си попаднал на калпави крушки, но не пречи да премериш и напрежението. Ако презарежда, ще съсипеш и акумулатора.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Колкото до светодиодните-дайте линк да го видя това животно и има ли то почва в мойта кола
                            Да не си ги докоснал с ръка докато си ги слагал,моите никога не ги гася и те се към 50 лева осрам някакви с по къс живот ,светят си вече година и нещо.
                            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Кой ти е одрал така кожата бе човек,една обикновенна крушка Х7 струва 6-7 лева,кви 45 лв.

---------- Post added at 12:25 ---------- Previous post was at 12:23 ----------

Грее защото имаш хлабава маса на крушката,така и и се скъсява живота доста,затова ви горят често крушките
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                                Да не си ги докоснал с ръка докато си ги слагал,моите никога не ги гася и те се към 50 лева осрам някакви с по къс живот ,светят си вече година и нещо.
                                Като се замисля си ги слагах без да ги пазя и ги пипах с ръце. Купих ги от ОМВ в Слънчев бряг и бяха 44лева и някакви стотинки.2 броя Генерал Електрик май бяха или Осрам. Едно от двете.
                                Но не ги пазих от докосване. Не знаех ,че и на тях им влияе

Comment

Working...
                                X